Nieuws Overzicht

Roland Berger sluit zich aan bij TechBrain

Roland Berger sluit zich aan bij TechBrain

Geplaatst op 1 juli door TechBrain Redactie

TechBrain is een jong bedrijf met een jong klantenbestand. Het Biz-team is daarom druk in de weer topbedrijven te attenderen op onze toptalenten en... met succes! Ook Roland Berger heeft nu besloten deel te nemen aan deze vernieuwende manier van recruitment. De Chamber van Roland Berger is nu beschikbaar op de site!

Olieprijs daalt 10% in één dag

Olieprijs daalt 10% in één dag

Geplaatst op 6 mei door TechBrain Redactie

De prijs van een vat Amerikaanse ruwe olie daalde op 5 mei met 10%. Hiermee lijkt een einde te komen aan de lange periode van stijging door de onrust in het Midden-Oosten.

Kathryn Schulz: On being wrong

Kathryn Schulz: On being wrong

Geplaatst op 29 april door TechBrain Redactie

Bijna iedereen heeft het gevoel dat zij vaak gelijk hebben, en als dat niet zo is, zullen zij er alles aan doen om toch nog gelijk te krijgen. "Wrongologist" Kathryn Schulz legt in dit TED.com filmfragment uit waarom dit in onze aard zit en vooral hoe we het nare gevoel van 'geen gelijk hebben' hebben om moeten gaan. Na dit fragment te hebben gezien heb je de rest van je leven alleen nog maar gelijk!

Apple nu op beurswaarde, omzet en winst groter dan Microsoft

Apple nu op beurswaarde, omzet en winst groter dan Microsoft

Geplaatst op 28 april door TechBrain Redactie

Op het gebied van beurswaarde en omzet was Apple al langer groter dan Microsoft, maar door een sterkere groei wat betreft winst, 5.99 miljard dollar, heeft Apple de concurrent nu ook op dit vlak ingehaald. De winst vam Microsoft afgelopen jaar was 5,23 miljard dollar.

Langstudeerboete jaar uitgesteld

Langstudeerboete jaar uitgesteld

Geplaatst op 19 april door TechBrain Redactie

Staatssecretaris Zijlstra schrijft in een brief aan de Tweede Kamer dat de boete voor langstudeerders een jaar wordt uitgesteld. Het uitstel moet studenten een jaar de tijd geven om zich voor te bereiden op invoering van de maatregel, staat in de brief. Dit heeft direct effect voor 60.000 studenten, die komend jaar nog geen drieduizend euro boete hoeven te betalen.

Artikel BigBrain in Metro

Artikel BigBrain in Metro

Geplaatst op 11 april door TechBrain Redactie

Metro nieuws heeft een artikel geschreven in samenwerking met BigBrain. Het artikel gaat over de verandering op de recruitmentmarkt. "Bedrijven zoeken tegenwoordig liever zelf om zo ‘mismatches’ te voorkomen."

'Academisch talent wordt snel vergeten'

'Academisch talent wordt snel vergeten'

Geplaatst op 8 april door TechBrain Redactie

Tu Delta, het weekblad van de Technische Universiteit Delft, interviewde Allard de Stoppelaar namens BigBrain over 'De Onderscheiding'. Deze digitale medaille voor topstudenten moet ervoor zorgen dat uitzonderlijke prestaties tijdens je studie nooit meer verloren gaan.

Cynthia Breazeal: The rise of personal robots

Cynthia Breazeal: The rise of personal robots

Geplaatst op 21 maart door TechBrain Redactie

Robots worden al gebruikt op mars, maar waarom nog niet in onze woonkamer? Cynthia Breazel, afgestudeerde aan MIT, legt het ons haarfijn uit en laat de sociale robot zien waar zij en haar team mee bezig zijn.

The road to Sillicon Valley

The road to Sillicon Valley

Geplaatst op 17 maart door TechBrain Redactie

Wie wordt de nieuwe Mark Zuckerberg?   Innovation Industries lanceert vandaag de start-up competitie The Road To Silicon Valley. Nederlands meest veelbelovende media/ict startup pitcht aan prominente durfinvesteerders in Silicon Valley.

Nieuwsbrief TechBrain!

Nieuwsbrief TechBrain!

Geplaatst op 15 maart door TechBrain Redactie

De nieuwe nieuwsbrief van TechBrain is er! Er wordt veel in besproken, waaronder onze aankomende events, business courses en pitch trainingen.

1-10 van 19